STN EN ISO 6974-5: 2016 (38 6111), Zemný plyn. Stanovenie zloženia a priradenej neistoty plynovou chromatografiou Časť 5 Izotermická metóda na stanovenie dusíka, oxidu uhličitého, uhľovodíkov C1 až C5 a uhľovodíkov C6 a vyšších (ISO 6974-5: 2014) - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6974-5: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 6974-5 z apríla 2015, ktorá od 1. apríla 2015 nahradila STN EN ISO 6974-5 z marca 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov, TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Keywords: normy