STN EN 15497: 2016 (49 1538), Konštrukčné masívne drevo s klinovým spojom. Požiadavky na vlastnosti a minimálne požiadavky na výrobu. - Šúriková, Anna; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15497: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15497 z apríla 2015, ktorá od 1. 4. 2015 nahradila STN EN 385 z júla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Šúriková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy