STN EN ISO 535: 2016 (50 0335), Papier a lepenka. Stanovenie nasiakavosti vody. Metóda podľa Cobba (ISO 535: 2014). - Novák, Erich (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 535: 2014