STN EN ISO 535: 2016 (50 0335), Papier a lepenka. Stanovenie nasiakavosti vody. Metóda podľa Cobba (ISO 535: 2014). - Novák, Erich; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 535: 2014
Norma je zrušená od 01. 08. 2023 bez náhrady
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 535 z júna 2014, ktorá od 1. 6. 2014 nahradila STN EN 20535 z novembra 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy