STN EN ISO 12625-3: 2016 (50 6301), Papier tissue a výrobky tissue Časť 3 Určenie hrúbky, hrúbky v stohu a zdanlivej objemovej hmotnosti a merného objemu (ISO 12625-3: 2014) - Novák, Erich (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12625-3: 2014