STN EN ISO 12625-7: 2016 (50 6301), Papier tissue a výrobky tissue Časť 7 Určenie optických vlastností. Meranie belosti a farby s D65/10º (vonkajšie denné svetlo) (ISO 12625-7: 2014) - Novák, Erich (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12625-7: 2014