STN EN ISO 12625-7: 2016 (50 6301), Papier tissue a výrobky tissue Časť 7 Určenie optických vlastností. Meranie belosti a farby s D65/10º (vonkajšie denné svetlo) (ISO 12625-7: 2014) - Novák, Erich; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12625-7: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 12625-7 z novembra 2014, ktorá od 1. 11. 2014 nahradila STN EN ISO 12625-7 zo septembra 2007
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy