STN EN 15346: 2016 (64 8105), Plasty. Recyklované plasty. Charakterizácia recyklátov z polyvinylchloridu (PVC). - Molnárová, Vlasta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovneskou verziou európskej normy EN 15346: 2014