STN EN 15346: 2016 (64 8105), Plasty. Recyklované plasty. Charakterizácia recyklátov z polyvinylchloridu (PVC). - Molnárová, Vlasta; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovneskou verziou európskej normy EN 15346: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15346 z mája 2015, ktorá od 1. 5. 2015 nahradila STN EN 15346 z júla 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy