STN EN ISO 2813: 2016 (67 3063), Náterové látky. Stanovenie lesku náteru pri uhle 20º, 60º a 85º (ISO 2813: 2014). - Sedliačik, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2813: 2014