STN EN ISO 2813: 2016 (67 3063), Náterové látky. Stanovenie lesku náteru pri uhle 20º, 60º a 85º (ISO 2813: 2014). - Sedliačik, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2813: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 2813 z mája 2015, ktorá od 1. 5. 2015 nahradila STN EN ISO 2813 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy