STN EN 1469: 2016 (72 1820), Výrobky z prírodného kameňa. Obkladové dosky. Požiadavky. - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1469: 2015