STN EN 12057: 2016 (72 1822), Výrobky z prírodného kameňa. Štandardné dlaždice a obkladačky. Požiadavky. - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12057: 2015