STN EN 12057: 2016 (72 1822), Výrobky z prírodného kameňa. Štandardné dlaždice a obkladačky. Požiadavky. - Otrubová, Jana; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12057: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12057 z júla 2015, ktorá od 1. 7. 2015 nahradila STN EN 12057 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jana Otrubová. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy