STN EN 12058: 2016 (72 1823), Výrobky z prírodného kameňa. Dosky na podlahy a schody. Požiadavky. - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12058: 2015