STN EN 12058: 2016 (72 1823), Výrobky z prírodného kameňa. Dosky na podlahy a schody. Požiadavky. - Otrubová, Jana; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12058: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12058 z júla 2015, ktorá od 1. 7. 2015 nahradila STN EN 12058 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jana Otrubová. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy