STN EN ISO 10318-1: 2016 (80 6100), Geosyntetika Časť 1 Termíny a definície (ISO 10318-1: 2015) - Tóth, Viktor; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10318-1: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 10318-1 zo septembra 2015, ktorá od 1. 9. 2015 nahradila STN EN ISO 10318 z júna 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viktor Tóth. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Keywords: normy