STN EN ISO 10318-2: 2016 (80 6100), Geosyntetika Časť 2 Symboly a piktogramy (ISO 10318-2: 2015) - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10318-2: 2015