STN EN 12341: 2016 (83 4602), Ochrana ovzdušia. Vonkajšie ovzdušie. Stanovenie hmotnostnej koncentrácie suspendovaných častíc PM10 alebo PM2,5 štandardnou gravimetrickou metódou merania. - Borovská, Daša; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12341: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12341 z decembra 2014, ktorá od 1. 12. 2014 nahradila STN EN 12341 z novembra 2001 a STN EN 14907 z mája 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy