STN EN 14540: 2016 (92 0412), Požiarne hadice. Nepresakujúce ploché hadice do nástenných hydrantov. - Svoboda, Marcel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Ochrana a bezpečnosť stavieb pred požiarom (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14540: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14540 z apríla 2015, ktorá od 1. 4. 2015 nahradila STN EN 14540 + A1 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marcel Svoboda. Technická komisia: TK 17 Ochrana a bezpečnosť stavieb pred požiarom
Keywords: normy