STN EN 1366-1: 2016 (92 0811), Skúšanie požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 1 Vzduchotechnické potrubia - Rástocká, Anna; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1366-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1366-1 z apríla 2015, ktorá od 1. 4. 2015 nahradila STN EN 1366-1 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Rástocká. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy