STN EN 12570: 2001 (13 3023), Priemyselné armatúry. Metóda na stanovenie rozmeru ovládacej časti. - Krátka, Eva; Madár, Ján; Janíček, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12570: 2000 v českom jazyku