STN EN 12570: 2001 (13 3023), Priemyselné armatúry. Metóda na stanovenie rozmeru ovládacej časti. - Krátka, Eva; Madár, Ján; Janíček, Miloslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 50 Armatúry (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12570: 2000 v českom jazyku
Spracovateľ: Eva Krátka, Ján Madár, Miroslav Janíček. Technická normalizační komise: TNK 50 Armatúry
Keywords: normy