STN EN 12569: 2002 (13 3065), Priemyselné armatúry. Armatúry na chemické a petrochemické priemyselné procesy. Požiadavky a skúšky. - Madár, Ján; Škamla, Ján; Janíček, Miloslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 50 Armatúry (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12569: 1999 vrátane jej opráv AC: 1999 a AC: 2000 v českom jazyku
Spracovateľ: Ján Madár, Ján Škamla, Miloslav Janíček. Technická normalizační komise: TNK 50 Armatúry
Keywords: normy