STN EN 1171: 2003 (13 3710), Priemyselné armatúry. Liatinové posúvače. - Rypák, Rudolf; Madár, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1171: 2002
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Ján Madár.
Norma je nahradená normou STN EN 1171 z júna 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy