STN 13 4309-2: 2002, Priemyselné armatúry. Poistné ventily Časť 2 Technické požiadavky - Madár, Ján; Gábriš, Ján; Jarošík, Jaroslav; Roček, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 50 Armatúry (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ČSN 13 4309-2: 1994 v českom jazyku
Spracovateľ: Ján Madár, Jozef Gábriš, Jaroslav Jarošík, Jaroslav Roček. Technická normalizační komise: TNK 50 Armatúry
Keywords: normy