STN 13 4309-3: 1995, Priemyselné armatúry. Poistné ventily Časť 3 Výpočet výtokov - Ponca, Viliam; Jarošík, Jaroslav; Roček, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku