STN EN 60534-6-1: 2003 (13 4509), Regulačné armatúry pre priemyselné procesy Časť 6 Montážne dielce na pripájanie polohovacích regulátorov k armatúram. Oddiel 1: Montáž polohovacích regulátorov na pohony zdvihu - Pavlík, Martin; Semanová, Mária; Janíček, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 60534-6-1: 1997