STN EN 27842: 1998 (13 4811), Samočinné odvádzače kondenzátu. Stanovenie odvádzaného množstva. Skúšobné metódy. - Barabas, Štefan; Sulík, Štefan; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 27842: 1991