STN EN 26554: 1998 (13 4830), Samočinné odvádzače kondenzátu prírubové. Stavebné dĺžky. - Barabas, Štefan; Sulík, Štefan; Škamla, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 26554: 1991
Spracovateľ: Štefan Barabas, Štefan Sulík, Ján Škamla.
Keywords: normy