STN EN 124: 1997 (13 6301), Vtokové mreže dažďových vpustov a poklopy vstupných šácht pre pozemné komunikácie. Konštrukčné požiadavky, typové skúšanie, označovanie, kontrola kvality. - Pašek, Ján; Bubelinyová, Eleonóra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 124: 1994
Spracovateľ: Ján Pašek, Eleonóra Bubelinyová. Technická normalizačná komisia: TNK 1 Vodovody a kanalizácie, TNK 7 Pozemné komunikácie
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2004
Keywords: normy