STN EN 816: 2001 (13 7103), Zdravotnotechnické armatúry. Automaticky ovládané batérie PN 10. - Kriš, Jozef; Bubelinyová, Eleonóra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 816: 1998