STN EN 816: 2001 (13 7103), Zdravotnotechnické armatúry. Automaticky ovládané batérie PN 10. - Kriš, Jozef; Bubelinyová, Eleonóra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 816: 1998
Spracovateľ: Jozef Kriš, Eleonóra Bubelinyová. Technická normalizačná komisia: TNK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy