STN EN 1074-1: 2000 (13 7111), Armatúry pre potrubia na vodu. Požiadavky na použiteľnosť a ich overovanie skúškami Časť 1 Všeobecné požiadavky - Madár, Ján; Škamla, Ján; Janíček, Miloslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 50 Armatury (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1074-1: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 1074-1 z augusta 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Madár, Ján Škamla. Miloslav Janíček. Technická normalizační komise: TNK 50 Armatury
Keywords: normy