STN EN 1567: 2001 (13 7116), Domové armatúry. Redukčné ventily a súpravy redukčných ventilov na reguláciu tlaku vody. Požiadavky a skúšky. - Horanová, Ľubomíra; Bubelinyová, Eleonóra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1567: 1999