STN EN 1567: 2001 (13 7116), Domové armatúry. Redukčné ventily a súpravy redukčných ventilov na reguláciu tlaku vody. Požiadavky a skúšky. - Horanová, Ľubomíra; Bubelinyová, Eleonóra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1567: 1999
Spracovateľ: Ľubomíra Horanová, Eleonóra Bubelinyová. Technická normalizačná komisia: TNK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy