STN EN 50343: 2016 (34 1565), Dráhové aplikácie. Dráhové vozidlá. Pravidlá na inštaláciu káblov. - Katuščáková, Gabriela; Cengel, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50343: 2014