STN EN 50343: 2016 (34 1565), Dráhové aplikácie. Dráhové vozidlá. Pravidlá na inštaláciu káblov. - Katuščáková, Gabriela; Cengel, Ladislav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50343: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 50343 z februára 2015, ktorá od 1. februára 2015 nahradila STN EN 50343 z augusta 2004 v celom rozsahu. STN EN 50343 z augusta 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 27. 1. 2017
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková, Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy