STN EN ISO 10370: 2016 (65 6015), Ropné výrobky. Stanovenie uhlíkového zvyšku. Mikrometóda (ISO 10370: 2014). - Chovancová, Iveta; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10370: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 10370 z mája 2015, ktorá od 1. mája 2015 nahradila STN EN ISO 10370 z júla 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Chovancová. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy