STN EN ISO 5164: 2016 (65 6161), Ropné výrobky. Stanovenie oktánového čísla motorových palív. Výskumná metóda (ISO 5164: 2014). - Stacho, Dušan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5164: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 5164 z novembra 2014, ktorá od 1. novembra 2014 nahradila STN EN ISO 5164 z mája 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dušan Stacho. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy