TNI CEN/TR 14245: 2016 (72 2105), Technická normalizačná informácia. Cement. Pokyny na používanie EN 197-2. Hodnotenie zhody. - Strigáč, Július (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto technická správa je slovenskou verziou európskej technickej správy CEN/TR 14245: 2014