TNI CEN/TR 14245: 2016 (72 2105), Technická normalizačná informácia. Cement. Pokyny na používanie EN 197-2. Hodnotenie zhody. - Strigáč, Július; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto technická správa je slovenskou verziou európskej technickej správy CEN/TR 14245: 2014
Táto technická správa nahrádza anglickú verziu TNI CEN/TR 14245 z mája 2015, ktorá od 1. 5. 2015 nahradila TNI CR 14245 z apríla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Július Strigáč. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Keywords: normy