STN EN 14181: 2016 (83 4520), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje znečisťovania. Zabezpečovanie kvality automatizovaných meracích systémov. - Hrúzik, Dominik; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14181: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14181 z mája 2015, ktorá od 1. 5. 2015 nahradila STN EN 14181 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dominik Hrúzik. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy