STN EN 71-7: 2016 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 7 Farby na nanášanie prstami. Požiadavky a skúšobné metódy - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-7: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 71-7 zo septembra 2014, ktorá od 1. 9. 2014 nahradila STN EN 71-7 z apríla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí
Keywords: normy