STN ISO 10703/Z1: 2016 (75 7613), Kvalita vody. Stanovenie objemovej aktivity rádionuklidov. Spektrometria žiarenia gama s vysokým rozlíšením. Zmena 1. - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Označenie normy sa mení na: STN EN ISO 10703
Keywords: normy