STN EN 1111: 2001 (13 7160), Zdravotnotechnické armatúry. Termostatické miešacie batérie (PN 10). Všeobecné technické podmienky. - Kriš, Jozef; Bubelínyová, Eleonóra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1111: 1998