STN EN 1111: 2001 (13 7160), Zdravotnotechnické armatúry. Termostatické miešacie batérie (PN 10). Všeobecné technické podmienky. - Kriš, Jozef; Bubelínyová, Eleonóra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1111: 1998
Spracovateľ: Jozef Kriš, Eleonóra Bubelínyová. Technická normalizačná komisia: TNK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy