STN EN 877: 2001 (13 8110), Rúry, tvarovky, príslušenstvo z liatiny a ich spájanie na odvodňovanie budov. Požiadavky, skúšobné metódy a zabezpečovanie kvality. - Brodňan, Ladislav; Madár, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 877: 1999