STN EN 877: 2001 (13 8110), Rúry, tvarovky, príslušenstvo z liatiny a ich spájanie na odvodňovanie budov. Požiadavky, skúšobné metódy a zabezpečovanie kvality. - Brodňan, Ladislav; Madár, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 877: 1999
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy