STN EN 10242: 2000 (13 8200), Tvarovky z temperovanej liatiny s rúrkovými závitmi. - Kubaský, Juraj; Ponca, Viliam; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 10242: 1994
Spracovateľ: Juraj Kubaský, Viliam Ponca. Technická normalizačná komisia: TNK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy